Prenovljeni up bo bolj poskočen

Foto: Volkswagen VW up Foto: Volkswagen VW up Foto: Volkswagen VW up Foto: Volkswagen VW up Foto: Volkswagen VW up Foto: Volkswagen VW up Foto: Volkswagen VW up
Volkswagen je nekoliko prenovil svoj najmanjši model up in mu namenil nov turbo motor.
Oglej si celoten članek

1,0-litrski motor TSI ima 66 kW (90 KM) in 160 Nm navora, kar bo zagotavljajo poskočne pospeške pri malčku. Poleg nekaj oblikovnih novosti zunaj je nov izgled volana in osrednje konzole, uporabili so nove materiale. Po želji bo lahko opremljen z Beats audio sistemom in boljšo integracijo mobilnika z infotainment sistemom prek posebne aplikacije. 

Up bo na voljo tudi v cross različici in dvosedežni tovorni izpeljanki, osnovne opreme pa so tri. 

Serijske so poslej LED dnevne luči in daljinsko centralno zaklepanje, tudi USB vtič bo poslej na voljo "že" pri drugi opremi. Up bo na cestah do poletja. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.