Prepoznate ta kolesa?

Foto: Mercedes-AMG
Foto: Mercedes-AMG
Vračajo se ena najbolj legendarnih avtomobilskih platišč vseh časov.
Oglej si celoten članek

Na novem štirivratnem modelu AMG GT je Mercedes-AMG med dodatno opremo omogočil tudi naročilo kultnih Monoblock platišč. V preteklosti so sodila med najbolj prepoznavna platišča na svetu, saj se je "z Lune" videlo, da prevažajo naokoli športne različice mercedesov. 

Po letih odsotnosti, ko je pri platiščih prevladoval "ozki" dizajn, se sedaj vračajo, in sicer na 21 palcih v črni in klasični srebrni barvi. Cena za srebrne je glede na slovenski konfigurator 5.355 evrov, črne so še nekoliko dražje. 

Cena za štirivratni GT 63 se po slovenskem konfiguratorju prično pri 226.801 evrov.

In še pridih preteklosti ...

Foto: Facebook Platišče

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.