Pri nas med nemci najbolj priljubljen Audi

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nemške avtomobilske znamke so med Slovenci najbolj priljubljene, smo ugotovili v anketi na spletni strani zurnal24.si. Katera pa je najbolj priljubljena nemška znamka? Po naši raziskavi sodeč je to Audi.
Oglej si celoten članek

Bralci spletne strani zurnal24.si so med šestimi možnostmi največkrat izbrali znamko Audi in ji namenili 34 odstotkov vseh glasov. S 25 odstotki sledi BMW, 21 odstotkov ste na tretjem mestu namenili znamki Volkswagen. Pri devetih odstotkih je na četrtem mestu končal Porsche, še dva odstotka manj ste namenili Mercedes-Benzu, medtem ko ste Oplu namenili pet odstotkov glasov.

Za vas smo že pripravili novo anketo. Glasujete lahko v Anketi na desni strani portala sekcije Avto. Tokrat nas zanima, katera azijska znamka je med Slovenci in Slovenkami najbolj priljubljena. Možnosti so naslednje: Toyota, Nissan, Mazda, Subaru, Honda, Mitsubishi, Suzuki, Infiniti, Lexus, Kia, Hyundai in SsangYong.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.