Avto
17 ogledov

Pri nas med nemci najbolj priljubljen Audi

Audi A3 1.6 TDI Žurnal24 main
Nemške avtomobilske znamke so med Slovenci najbolj priljubljene, smo ugotovili v anketi na spletni strani zurnal24.si. Katera pa je najbolj priljubljena nemška znamka? Po naši raziskavi sodeč je to Audi.

Bralci spletne strani zurnal24.si so med šestimi možnostmi največkrat izbrali znamko Audi in ji namenili 34 odstotkov vseh glasov. S 25 odstotki sledi BMW, 21 odstotkov ste na tretjem mestu namenili znamki Volkswagen. Pri devetih odstotkih je na četrtem mestu končal Porsche, še dva odstotka manj ste namenili Mercedes-Benzu, medtem ko ste Oplu namenili pet odstotkov glasov.

Za vas smo že pripravili novo anketo. Glasujete lahko v Anketi na desni strani portala sekcije Avto. Tokrat nas zanima, katera azijska znamka je med Slovenci in Slovenkami najbolj priljubljena. Možnosti so naslednje: Toyota, Nissan, Mazda, Subaru, Honda, Mitsubishi, Suzuki, Infiniti, Lexus, Kia, Hyundai in SsangYong.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.