Prihaja petvratni cruze

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Chevrolet cruze
Uspešni Chevroletov model cruze bo v Ženevi dobil novo različico hatchback s petimi vrati. Kasneje naj bi se jima pridružila še karavanska različica.
Oglej si celoten članek

Serijski petvratni cruze bo premierno predstavljen na 81. avtosalonu v Ženevi. Konceptni model je bil razkrit jeseni lani v Parizu, pri Chevroletu pa pričakujejo, da ga bodo sprejeli enako dobro kot limuzinsko različico, ki je v času od predstavitve leta 2009 prejela številna priznanja.

Z nizko strešno linijo kupeja ter kratkim nosom in zadkom ima petvratni cruze enako, na prvi pogled prepoznavno dinamično držo, kakršna je značilna za štirivratno limuzino. Sloka oblika karoserije je učinkovita na cesti, saj je izdelana z novim integriranim sistemom ogrodja in karoserije (body-frame integral system – BFI), ki ga dopolnjuje natančna nastavitev sestavnih delov podvozja. Sistem BFI zagotavlja stabilnost in zanesljivost pri vožnji. Prostornina prtljažnega prostora petvratnega cruza je 400 litrov, zadnji sedeži pa so deljivi v razmerju 60/40.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.