Prihaja peugeot 301

Foto: Peugeot Peugeot 301 Foto: Peugeot Peugeot 301 Foto: Peugeot Peugeot 301 Foto: Peugeot Peugeot 301
Peugeot je na spletu predstavil novo kompaktno triprostorsko limuzino, namenjeno mednarodnemu tržišču – peugeot 301.
Oglej si celoten članek

Peugeot 301 je namenjen pridobitvi širokega kroga zahtevnih kupcev, ki jih privlačijo cenovno dostopne in razkošne triprostorske limuzine.

Novinec združuje najnovejše stilske zapovedi blagovne znamke. Vozilo v dolžino meri 4,44 metra, ki je nadgrajeno s prostornostjo in udobjem, ki ga bodo deležni potniki. Varnostno opremo sestavljajo: ESP, ABS, največ štiri varnostne blazine, pomoč pri zaviranju v sili, ISOFIX ...

Najnovejša generacija bencinskih in dizelskih motorjev z močjo v razponu od 71 do 115 konjskih sil bo na voljo v kombinaciji z ročnim, robotiziranim ročnim ali samodejnim menjalnikom. V ponudbi bodo 1.2 l VTi 52 kW (71 KM) (1) z ročnim ali robotiziranim ročnim menjalnikom.

Model 301 bo postal drugo vozilo iz Peugeotove prodajne palete, ki bo na voljo z novim trivaljnim bencinskim motorjem (1.2 l VTi). Opremljen je z elektronsko klimatsko napravo, avtoradiem MP3 z Bluetooth povezavo za prostoročno telefoniranje in USB-priključkom, daljinskim odpiranjem vrat prtljažnega prostora, pomočjo pri parkiranju na zadnjem delu ...

Novi peugeot 301, ki ga proizvajajo v tovarni v Vigu v Španiji, bo premierno predstavljen jeseni na avtomobilskem salonu v Parizu. Njegova prodaja bo stekla s 1. novembrom 2012 najprej v Turčiji, kmalu zatem pa še v številnih drugih državah: srednja in vzhodna Evropa, Rusija, Ukrajina, Grčija, Maroko, Alžirija, Tunizija, Bližnji vzhod, zalivske in afriške države ter nekatere države Latinske Amerike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.