Avto
43 ogledov

Prihaja peugeot 301

Peugeot 301
1/4
Peugeot
Peugeot je na spletu predstavil novo kompaktno triprostorsko limuzino, namenjeno mednarodnemu tržišču – peugeot 301.

Peugeot 301 je namenjen pridobitvi širokega kroga zahtevnih kupcev, ki jih privlačijo cenovno dostopne in razkošne triprostorske limuzine.

Novinec združuje najnovejše stilske zapovedi blagovne znamke. Vozilo v dolžino meri 4,44 metra, ki je nadgrajeno s prostornostjo in udobjem, ki ga bodo deležni potniki. Varnostno opremo sestavljajo: ESP, ABS, največ štiri varnostne blazine, pomoč pri zaviranju v sili, ISOFIX ...

Najnovejša generacija bencinskih in dizelskih motorjev z močjo v razponu od 71 do 115 konjskih sil bo na voljo v kombinaciji z ročnim, robotiziranim ročnim ali samodejnim menjalnikom. V ponudbi bodo 1.2 l VTi 52 kW (71 KM) (1) z ročnim ali robotiziranim ročnim menjalnikom.

Model 301 bo postal drugo vozilo iz Peugeotove prodajne palete, ki bo na voljo z novim trivaljnim bencinskim motorjem (1.2 l VTi). Opremljen je z elektronsko klimatsko napravo, avtoradiem MP3 z Bluetooth povezavo za prostoročno telefoniranje in USB-priključkom, daljinskim odpiranjem vrat prtljažnega prostora, pomočjo pri parkiranju na zadnjem delu ...

Novi peugeot 301, ki ga proizvajajo v tovarni v Vigu v Španiji, bo premierno predstavljen jeseni na avtomobilskem salonu v Parizu. Njegova prodaja bo stekla s 1. novembrom 2012 najprej v Turčiji, kmalu zatem pa še v številnih drugih državah: srednja in vzhodna Evropa, Rusija, Ukrajina, Grčija, Maroko, Alžirija, Tunizija, Bližnji vzhod, zalivske in afriške države ter nekatere države Latinske Amerike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.