Prišel je tisti dan - Dacia je uvedla LED luči

Foto: Dacia
Foto: Dacia
Dacia je predstavila prenovljene modele sandero, stepway in logan.
Oglej si celoten članek

Pred salonom v Parizu proizvajalci hitijo z razkrivanjem takšnih in drugačnih novosti. Tudi pri Dacii želijo nekaj povedati na to temo. 

Najbolj zanimiva novost? Dacia je prvič uvedla LED dnevne luči, ki bodo na voljo pri boljših opremah. Svetlobni podpis novih luči naj bi bil nekaj posebnega, saj bodo diode tvorile po štiri pravokotnike, kar bo na daleč opazno.

Sicer pa so sandero, stepway in logan nekoliko poenotili videz prednjega dela - sedaj naj bi se še bolje videlo, da prihajajo iz iste družine. 

Ker so s fotografijami Romuni še zelo skopi, ni znano, ali so spreminjali tudi zadnje luči ter notranjost.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.