Prodaja se trezor na kolesih

Foto: Profimedia Zlati mercedes SLR Foto: Profimedia Zlati mercedes SLR Foto: Profimedia Zlati mercedes SLR Foto: Profimedia Zlati mercedes SLR Foto: Profimedia Zlati mercedes SLR Foto: Profimedia Zlati mercedes SLR Foto: Profimedia Zlati mercedes SLR Foto: Profimedia Zlati mercedes SLR
Na prodaj je mercedes SLR mclaren. Ali je vreden toliko denarja, je stvar presoje.
Oglej si celoten članek

Ueli Anlicker je poseben tič. Švicar je že dolgo obseden zgolj z dvema barvama - zlato in rdečo. Njegova žena je na fotografijah oblečena v zlato, sam v rdeče. Ima v zlato oblečen prenosnik in rdeč custom motor. Njegova tajska restavracija je v rdeči ferrarijevi barvi.

Multimilijonarjevo življenje je posvečeno tudi avtomobilom, saj že dolgo prisega le nan najbolj športne modele pod soncem, kot sta ferrari 245 dino ali 512 BB. Pred nekaj leti si je omislil mercedesa SLR mclarna, najel 35 zlatarjev in drugih rokodelcev ter jim v roke potisnil 600 rubinov in diamantov ter kepo zlata. 

Nastal je najhitrejši trezor na kolesih, saj ima predelani SLR okoli 700 kilovatov moči (1.000 KM). In ta trezor je sedaj na prodaj, saj se ga je podejtni Ueli očitno naveličal. A nikar ne mislite, da ga boste dobili pod ceno, zanj zahteva kar 8,2 milijona evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.