Avto
35 ogledov

Prodaja se trezor na kolesih

Zlati mercedes SLR
1/8
Profimedias
Na prodaj je mercedes SLR mclaren. Ali je vreden toliko denarja, je stvar presoje.

Ueli Anlicker je poseben tič. Švicar je že dolgo obseden zgolj z dvema barvama - zlato in rdečo. Njegova žena je na fotografijah oblečena v zlato, sam v rdeče. Ima v zlato oblečen prenosnik in rdeč custom motor. Njegova tajska restavracija je v rdeči ferrarijevi barvi.

Multimilijonarjevo življenje je posvečeno tudi avtomobilom, saj že dolgo prisega le nan najbolj športne modele pod soncem, kot sta ferrari 245 dino ali 512 BB. Pred nekaj leti si je omislil mercedesa SLR mclarna, najel 35 zlatarjev in drugih rokodelcev ter jim v roke potisnil 600 rubinov in diamantov ter kepo zlata. 

Nastal je najhitrejši trezor na kolesih, saj ima predelani SLR okoli 700 kilovatov moči (1.000 KM). In ta trezor je sedaj na prodaj, saj se ga je podejtni Ueli očitno naveličal. A nikar ne mislite, da ga boste dobili pod ceno, zanj zahteva kar 8,2 milijona evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.