Prvi A1 že na strehi

Foto: Žurnal24 Pri Audiju so poskušali neugledni dogodek prikriti, a jim ni uspelo.
Predstavitev sposobnosti novega premium malčka A1 se je sprevrgla v blamažo, potem ko se je avtomobil prevrnil.
Oglej si celoten članek

Audi je v Bruslju v sklopu marketinške akcije pognal A1 po rolkarskem poligonu, da bi s tem gledalcem pričaral sposobnosti manevriranja, za katere pri proizvajalcu trdijo, da so podobne gokartovim.

A vse se ni izšlo po načrtih, saj se je A1 na t. i. polcevi, na kateri je visel napis "Naslednji veliki Audi", prevrnil na bok, iz motorja pa se je začelo močno kaditi. Osebje je priskočilo na pomoč z gasilnimi aparati in avtomobil postavilo "na noge", tako da je lahko iz njega zlezel tudi voznik, nato pa so avtomobil nemudoma prekrili, da bi ga zavarovali pred fotografskimi bliskavicami. Vseeno pa so neimenovani fotografi uspeli narediti nekaj posnetkov dogodka.

Foto: Žurnal24 Audi A1

 

Prikrivanje ni pomagalo
Audi si je po poročanju medijev na vso moč prizadeval, da dogodek ne bi prišel v javnost, a v času interneta je to ostala le pobožna želja.

Pred kratkim se je podoben neugleden pripetljaj dogodil Volvu, ko je na novinarski predstavitvi modela S60 in njegovega sistema za samodejno zaviranje avtomobil brez zmanjšane hitrosti treščil v oviro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.