Avto
18 ogledov

Prvi A1 že na strehi

Pri Audiju so poskušali neugledni dogodek prikriti, a jim ni uspelo. Žurnal24 main
Predstavitev sposobnosti novega premium malčka A1 se je sprevrgla v blamažo, potem ko se je avtomobil prevrnil.

Audi je v Bruslju v sklopu marketinške akcije pognal A1 po rolkarskem poligonu, da bi s tem gledalcem pričaral sposobnosti manevriranja, za katere pri proizvajalcu trdijo, da so podobne gokartovim.

A vse se ni izšlo po načrtih, saj se je A1 na t. i. polcevi, na kateri je visel napis "Naslednji veliki Audi", prevrnil na bok, iz motorja pa se je začelo močno kaditi. Osebje je priskočilo na pomoč z gasilnimi aparati in avtomobil postavilo "na noge", tako da je lahko iz njega zlezel tudi voznik, nato pa so avtomobil nemudoma prekrili, da bi ga zavarovali pred fotografskimi bliskavicami. Vseeno pa so neimenovani fotografi uspeli narediti nekaj posnetkov dogodka.

Audi A1 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Prikrivanje ni pomagalo

Audi si je po poročanju medijev na vso moč prizadeval, da dogodek ne bi prišel v javnost, a v času interneta je to ostala le pobožna želja.

Pred kratkim se je podoben neugleden pripetljaj dogodil Volvu, ko je na novinarski predstavitvi modela S60 in njegovega sistema za samodejno zaviranje avtomobil brez zmanjšane hitrosti treščil v oviro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.