Prvič pri nas: Spektakel v Pivki pred 6.000 gledalci

Foto: Valter Leban Europa Truck Trial Foto: Valter Leban Europa Truck Trial Foto: Valter Leban Europa Truck Trial Foto: Valter Leban Europa Truck Trial Foto: Valter Leban Europa Truck Trial Foto: Valter Leban Europa Truck Trial Foto: Valter Leban Europa Truck Trial Foto: Valter Leban Europa Truck Trial Foto: Valter Leban Europa Truck Trial Foto: Valter Leban Europa Truck Trial Foto: Valter Leban Europa Truck Trial Foto: Valter Leban Europa Truck Trial Foto: Valter Leban Europa Truck Trial Foto: Valter Leban Europa Truck Trial Foto: Valter Leban Europa Truck Trial Foto: Valter Leban Europa Truck Trial Foto: Valter Leban Europa Truck Trial
V parku vojaške zgodovine so gostili adrenalinskispektakel Europa Truck Trial.
Oglej si celoten članek

Na poligonu za ponazoritvene vožnje v Parku vojaške zgodovine je pretekli konec tedna potekalo evropsko prvenstvo v spretnostni vožnji s tovornjaki Europa Truck trial.

Foto: Valter Leban Europa Truck Trial

Tekmovanje, ki poteka že 30 let, ima vsako leto šest etap v različnih evropskih državah, letos prvič tudi v Sloveniji. Dogodek je vzbudil veliko zanimanje, saj so v Parku našteli več kot 6.000 obiskovalcev, ki so v lepem vremenu uživali v spretnostni vožnji ekip iz različnih evropskih držav. 

Foto: Valter Leban Europa Truck Trial

Avto Darsovi tovornjaki bodo pozimi hitrejši

Zmagovalec pivške etape je postala ekipa HS Schoch Hardox Truck Trial Team, ki je z zmago v Pivki naziv evropskega prvaka osvojila že na predzadnji tekmi, saj so si na petih letošnjih tekmovanjih nabrali dovolj točk v skupnem seštevku za končno zmago.

Foto: Valter Leban Europa Truck Trial

Kmalu Ste že videli, kakšen tovornjak bo kmalu vozil tudi po naših cestah?

V Parku vojaške zgodovine so veseli, da si je velika večina obiskovalcev v vročem dnevu poiskala senco v muzeju in si ogledala katero od muzejskih razstav in zbirk ter tako združila prijetno s koristnim. Več v fotogaleriji.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.