Rabljeni BMW-ji s preverjeno zgodovino

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Storitev BMW premium selection, ponudba rabljenih vozil s certifikatom, je pri nas na voljo že peto leto, delež prodaje med rabljenimi vozili znamke BMW pa je v primerjavi z letom 2009 zrasel iz 20 na 35 odstotkov.
Oglej si celoten članek

Rast prodaje rabljenih vozil iz programa BMW premium select gre pripisati večji prepoznavnosti, saj je zdaj na voljo že na osmih lokacijah, še bolj pa zaradi standarda, ki jih morajo dosegati takšna rabljena vozila, ki so lahko stara od pol leta do petih let in s 6.000 do 120.000 prevoženimi kilometri.

Foto: Gregor Prebil BMW premium selection Da bi vozilo dobilo certifikat, mora imeti preverjeno zgodovino, kdo je vozil, realne kilometre, redno mora biti servisiran mora biti na pooblašenih servisih BMW v Evropi, opraviti pa mora tudi t. i. 360-stopinjski pregled vozila, v katerem strokovnjaki na pooblaščenih servisih preverijo 72 bistvenih točk.

Foto: Gregor Prebil BMW premium selection To pomeni, da najprej v grobem pogledajo stanje vozila, nato pa ga podvržejo strogemu pregledu, kjer ugotavljajo stanje karoserije, pnevmatik, platišč, s posebno diagnostiko pregledajo motor in elektroniko, pregledajo podvozje, … Na podlagi podrobne ocene tudi oblikujejo odkupno ceno rabljenega vozila. Tako pregledana vozila z znano preteklostjo in realnimi kilometri so od ostale ponudbe rabljenih vozil BMW dražja od 5 do 10 odstotkov, vsako tako vozilo pa ima 24 mesečno garancijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.