Avto
165 ogledov

Rabljeni BMW-ji s preverjeno zgodovino

BMW premium selection Gregor Prebil
Storitev BMW premium selection, ponudba rabljenih vozil s certifikatom, je pri nas na voljo že peto leto, delež prodaje med rabljenimi vozili znamke BMW pa je v primerjavi z letom 2009 zrasel iz 20 na 35 odstotkov.

Rast prodaje rabljenih vozil iz programa BMW premium select gre pripisati večji prepoznavnosti, saj je zdaj na voljo že na osmih lokacijah, še bolj pa zaradi standarda, ki jih morajo dosegati takšna rabljena vozila, ki so lahko stara od pol leta do petih let in s 6.000 do 120.000 prevoženimi kilometri.

BMW premium selection | Avtor: Gregor Prebil Gregor Prebil
Da bi vozilo dobilo certifikat, mora imeti preverjeno zgodovino, kdo je vozil, realne kilometre, redno mora biti servisiran mora biti na pooblašenih servisih BMW v Evropi, opraviti pa mora tudi t. i. 360-stopinjski pregled vozila, v katerem strokovnjaki na pooblaščenih servisih preverijo 72 bistvenih točk.

BMW premium selection | Avtor: Gregor Prebil Gregor Prebil
To pomeni, da najprej v grobem pogledajo stanje vozila, nato pa ga podvržejo strogemu pregledu, kjer ugotavljajo stanje karoserije, pnevmatik, platišč, s posebno diagnostiko pregledajo motor in elektroniko, pregledajo podvozje, … Na podlagi podrobne ocene tudi oblikujejo odkupno ceno rabljenega vozila. Tako pregledana vozila z znano preteklostjo in realnimi kilometri so od ostale ponudbe rabljenih vozil BMW dražja od 5 do 10 odstotkov, vsako tako vozilo pa ima 24 mesečno garancijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.