Raje kot otroka pripasala posodo za gorivo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Na spletu se je pojavila fotografija avtomobila in neprivezanega triletnega otroka na zadnjem sedežu, poleg katerega v otroškem sedežu privezana stoji posoda za gorivo.
Oglej si celoten članek

Potem, ko smo včeraj poročali, da je 19-letna Američanka, ki je kadila travo, na strehi svojega vozila pozabila otroka, iz ZDA prihaja nov primer. Neka mama je na otroški sedež namesto otroka pripasala posodo z gorivom, medtem ko je bil fant nepripasan na zadnji klopi.

Policija je nespametno Sandro Ramirez ustavila na rutinskem pregledu. Presenečeni so na zadnjem sedežu zagledali posodo z gorivom, v opomin vsem pa na Facebooku objavili tudi fotografijo.

"To je najbolj ekstremen primer, ki smo ga med opravljanjem kontrole videli do zdaj," je dejal predstavnik policije za stike z javnostjo. Ramirezova je policistom dejala, da se je njen triletni otrok v plenicah med vožnjo izmuznil iz sedeža in da to počne stalno ter mu tega na noben način ne more preprečiti. Ni pa želela povedati, kako se je na sedežu znašla rezervna posoda za gorivo. Zdaj se bo morala zagovarjati pred sodnikom za prekrške.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:37 11. Junij 2012.

    Če je to Super babica, potem to lahko dela....

  • 07:15 7. Junij 2012.

    Za take stvari vam ni treba daleč. 3 dni nazaj sem srečal "babico" ki se je peljala z enim otrokom …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.