Avto
17 ogledov

Raje kot otroka pripasala posodo za gorivo

Otrok v avtomobilu Facebook
Na spletu se je pojavila fotografija avtomobila in neprivezanega triletnega otroka na zadnjem sedežu, poleg katerega v otroškem sedežu privezana stoji posoda za gorivo.

Potem, ko smo včeraj poročali, da je 19-letna Američanka, ki je kadila travo, na strehi svojega vozila pozabila otroka, iz ZDA prihaja nov primer. Neka mama je na otroški sedež namesto otroka pripasala posodo z gorivom, medtem ko je bil fant nepripasan na zadnji klopi.

Policija je nespametno Sandro Ramirez ustavila na rutinskem pregledu. Presenečeni so na zadnjem sedežu zagledali posodo z gorivom, v opomin vsem pa na Facebooku objavili tudi fotografijo.

"To je najbolj ekstremen primer, ki smo ga med opravljanjem kontrole videli do zdaj," je dejal predstavnik policije za stike z javnostjo. Ramirezova je policistom dejala, da se je njen triletni otrok v plenicah med vožnjo izmuznil iz sedeža in da to počne stalno ter mu tega na noben način ne more preprečiti. Ni pa želela povedati, kako se je na sedežu znašla rezervna posoda za gorivo. Zdaj se bo morala zagovarjati pred sodnikom za prekrške.

Komentarjev 2
  • Fulmmer 12:37 11.junij 2012.

    Če je to Super babica, potem to lahko dela....

  • Bozidar.Frelih 07:15 07.junij 2012.

    Za take stvari vam ni treba daleč. 3 dni nazaj sem srečal "babico" ki se je peljala z enim otrokom v naročju in dvema na sopotnikovem sedežu.