Avto
21 ogledov

Zakajena mati na strehi pozabila otroka

Catalina Clouser Žurnal24 main
Devetnajstletna Catalina Clouser se bo morala zagovarjati na sodišču, ker je pod vplivom drog na streho svojega avtomobila odložila pet tednov starega dojenčka, ga tam pozabila in se odpeljala.

Otroka so, potem ko je padel s strehe, policisti našli na enem od križišč v Phoenixu, čudežno pa je padec prenesel brez poškodb, so sporočili s policije.

Predstavnik policije za stike z javnostjo James Holmes je razložil, kako je prišlo do nesrečnega dogodka. Catalina Clouser je bila skupaj z dojenčkom v parku, kjer je s svojim fantom kadila marihuano. Par si je zaželel pivo, zato so se vsi skupaj odpravili z avtomobilom v trgovino. Pri tem je vozilo zaustavila policija, ki je Catalininemu fantu zaradi vožnje pod vplivom alkohola prepovedala nadaljnjo vožnjo, materi pa dovolila, da se odpelje naprej. Besna se je odpeljala do prijateljice, kjer je nadaljevala s kajenjem marihuane. Ko je zapuščala prijateljičino hišo, je svojega otroka odložila na streho vozila, ga tam pozabila in se odpeljala naprej. Šele ko se je pripeljala domov, je opazila, da otroka ni v sedežu.

Prijatelji Catalinine mame so takoj poklicali policijo, ki se je podala v iskanje in otroka nepoškodovanega našla v enem od križišč. Catalina je, ko je videla, da je z otrokom vse v redu, takoj priznala, kaj se je zgodilo. Otroka so ji odvzeli, trenutno pa zanj skrbijo v eni od socialnih ustanov v Arizoni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.