Razkrita nova mazda3

Foto: Mazda Mazda3 Foto: Mazda Mazda3 Foto: Mazda Mazda3 Foto: Mazda Mazda3 Foto: Mazda Mazda3 Foto: Mazda Mazda3 Foto: Mazda Mazda3 Foto: Mazda Mazda3 Foto: Mazda Mazda3 Foto: Mazda Mazda3 Foto: Mazda Mazda3 Foto: Mazda Mazda3 Foto: Mazda Mazda3 Foto: Mazda Mazda3 Foto: Mazda Mazda3 Foto: Mazda Mazda3 Foto: Mazda Mazda3 Foto: Mazda Mazda3
Mazda je predstavila novo generacijo petvratne mazde3, ki na evropski trg prihaja letos jeseni.
Oglej si celoten članek

Petvratna mazda3 je po modelih CX-5 in mazda6 tretji član nove generacije, na katerem so uporabili hišni dizajn “Kodo – Duša gibanja” in ji vgradili celotno tehnologijo skyactiv.

Tehnologijo sestavljajo lahki motorji, menjalniki, karoserija in podvozje, Mazda pa jo je razvila povsem na novo. S pomočjo omenjene inovacije so pri Mazdi občutno zvišali učinkovitost razvojnega in proizvodnega procesa. 

Predsednik in izvršni direktor Mazde Motor Europe Jeff Guyton je ob predstavitvi novinke dejal: “Imamo velika pričakovanja glede prodajnega uspeha tega modela, toda dejal bi, da nas utegne celo presenetiti.”
 
Novi kompaktni model predstavlja skoraj tretjino Mazdine celotne prodaje in je pomemben del korporacijskih načrtov. Mazda pričakuje, da bo 130 nagradam, ki jih je mazda3 prejela od prve predstavitve leta 2003, lahko dodala še katero novo. Poleg oblikovanja Kodo ima nova mazda3 popolnoma na novo oblikovano notranjost, ki nudi več udobja in uporabnosti kot aktualni model. Tovarna v novem modelu ponuja tudi možnost podatkovnega povezovanja iz avtomobila.

Vključujoč radio ahaTM je eden prvih avtomobilov v C-segmentu, ki potnikom omogoča online izkušnjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.