Razkrite skrivnosti novega clia

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nova, četrta generacija lani najbolj prodajanega avtomobila v Sloveniji, renault clia, bo imela dnevna LED-svetila vgrajena v prednjo masko. Javnost ga bo prvič spoznala jeseni v Parizu.
Oglej si celoten članek

Popolnoma novi clio četrte generacije so paparaci že ujeli med testiranjem. Poleg dnevnih LED-svetil, ki bodo nameščena višje kot pri preostalih modelih, levo in desno od logotipa, bo novinec prvi Renaultov model povzet po privlačnem konceptu DeZir.

V ponudbi bosta dva bencinska agergata, 0,9-litrski trivaljni motor z 89 konjskimi močmi in 1,2-litrski motor s 114 konjskimi močmi. Na izbiro bosta tudi modernizirani različici 1,5-litrskega dCi dizelskega agregata z 74 oziroma 89 konjskimi močmi.

Novi clio bo imel pet vrat, dimenzije pa bodo enake kot pri aktualnemu modelu. Platforma je sodobnejša, zato bo za 110 kilogramov lažji od predhodnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.