Redarji divjajo po coni za pešce

Foto: Poslal bralec
Foto: Poslal bralec
Bralec nam je v uredništvo posredoval fotografijo, ki je nastala danes zjutraj, v sporočilu pa zapisal, da mestni redarji z motocikli divjajo po coni za pešce po sredini Čopove ulice v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Zakon sicer velela, da je v območjih za pešce je dovoljen tudi promet uporabnikov posebnih prevoznih sredstev in kolesarjev, vendar le tako, da ne ovirajo ali ogrožajo pešcev.

V območju za pešce smejo zaradi opravljanja dejavnosti zapeljati vozila nujne medicinske pomoči, gasilska vozila, vozila zaščite in reševanja, vozila policije, vozila, s katerimi se opravljajo naloge občinskega redarstva, vozila, ki se uporabljajo za vzdrževanje cest in vozila za zbiranje in odvoz odpadkov in vozila, ki jih vozijo zdravstveni delavci, delavci socialnih služb in delavci invalidskih organizacij ob obiskih oskrbovancev (bolnikov oziroma bolnic, ostarelih, onemoglih in invalidov) na domu zaradi nujnih in neodložljivih storitev, potrebnih za njihovo zdravje in življenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:31 22. September 2012.

    Hahahaha redar na nujni vožnji:)

  • 00:56 22. September 2012.

    @dd1307: 'trocikli'.. 3 leta jih že majo.. tolk o zvojem pametovanju.

  • 20:03 21. September 2012.

    Povedano drugače: redar ni naredil nič narobe. Le avtor slike bi morebiti moral obiskati psihiatra, da mu predpiše kakšna pomirjevala... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.