Renault prvi z oglasom za iAd

Foto: Žurnal24 Pri renaultu so se za oglas za novo Applovo aplikacijo odločili postaviti napred

Your browser doesn’t support HTML5 video

Renault je prvi med proizvajalci avtomobilov, ki se je pridružil Apple in naredil reklamo za novo aplikacijo za iPhone in iPode poimenovano iAd.
Oglej si celoten članek

Renault je naredil oglas za električni mestni model twizy, ki na trg prihaja čez leto dni. Tisti, ki si želijo ogledati reklamo s svojo napravico iPhone ali iPod to lahko storijo že zdaj.

Apple je iAd izdelal kot novo mobilno oglasno mrežo, ki jo bo lahko uporabljalo na milijone lastnikov applovih napravic po vsem svetu. Ob pomoči nove aplikacije se lahko lastniki applovih naprav podrobneje seznanijo o renault twizziyju. Izvedo lahko, kjer je možno napolniti baterije, koliko časa je za to potrebnega, preverijo kakšna barva mu najbolj pristoji, naredijo pa lahko celo pred rezervacijo za avtomobil.

Video si lahko pogledate tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.