Renaultov mali križanec je kiger

Foto: Renault Renault kiger Foto: Renault Renault kiger Foto: Renault Renault kiger Foto: Renault Renault kiger Foto: Renault Renault kiger Foto: Renault Renault kiger Foto: Renault Renault kiger Foto: Renault Renault kiger Foto: Renault Renault kiger Foto: Renault Renault kiger Foto: Renault Renault kiger Foto: Renault Renault kiger Foto: Renault Renault kiger
Renault je predstavil mestnega križanca, model kiger, ki bo na začetku na voljo zgolj v Indiji, kasneje pa se bo v drugi fazi razširil tudi na mednarodne trge.
Oglej si celoten članek

Gre za vozilo, dolgo nekaj manj kot štiri metre, z medosno razdaljo 2,5 metra in se kot tak velikostno umešča med modela renault kwid in triber, ki jih francoski proizvajalec vozil prodaja v Indiji.

Avto Renault razkril velik načrt, oživlja slavni renault 5

"Mišičast" videz zunanjosti dopolnjuje preprosto zasnovana notranjost, s sredinsko vgrajenim 8-palčnim zaslonom multimedijskega sistema in 7-palčno digitalno armaturno ploščo (vsaj v bogatejših paketih opreme).

Foto: Renault Renault kiger

Avto Presenečenje na vidiku? Vrnitev katrce in renaulta 5?

Dražje različice imajo tudi samodejno "klimatsko napravo" s filtrom za delce PM 2,5, med doplačili pa najdemo tudi premijski avdio sistem in brezstično odklepanje obeh avtomobilov ter zagon motorja brez ključa.

Foto: Renault Renault kiger

Avto Pomočnik, ki je danes nujen v novem avtomobilu

Prostornina prtljažnika je več kot solidnih 405 litrov, z zlaganjem zadnjih naslonov se prostornina poveča na 879 litrov.
Renault Kiger temelji na platformi CMFA +, kupci v Indiji pa lahko izbirajo med dvema motorjema.

Bencinski 1,0-litrski motor zmore 72 KM (53 kW) in 96 Nm, povezan pa je s 5-stopenjskim ročnim ali petstopenjskim samodejnim menjalnikom.

Foto: Renault Renault kiger

Avto Revoz po nepričakovani zaustavitvi spet proizvaja avtomobile

Zmogljivejši 1,0-turbobencinski motor, ki se uporablja v evropskih modelih clio in captur zagotavlja 100 KM (74 kW) in 160 Nm. Kombiniran je s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom, samodejni CVT pa bo na voljo pozneje.

Cena še ni objavljena, renault kiger pa po do zdaj znanih podatkih ne bo prišel v Evropo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.