Avto
9253 ogledov

Renaultov mali križanec je kiger

Renault kiger
1/13
Renault
Renault je predstavil mestnega križanca, model kiger, ki bo na začetku na voljo zgolj v Indiji, kasneje pa se bo v drugi fazi razširil tudi na mednarodne trge.

Gre za vozilo, dolgo nekaj manj kot štiri metre, z medosno razdaljo 2,5 metra in se kot tak velikostno umešča med modela renault kwid in triber, ki jih francoski proizvajalec vozil prodaja v Indiji.

Renault 5 Prototype Avto Renault razkril velik načrt, oživlja slavni renault 5

"Mišičast" videz zunanjosti dopolnjuje preprosto zasnovana notranjost, s sredinsko vgrajenim 8-palčnim zaslonom multimedijskega sistema in 7-palčno digitalno armaturno ploščo (vsaj v bogatejših paketih opreme).

Renault kiger | Avtor: Renault Renault

Renault 5 Avto Presenečenje na vidiku? Vrnitev katrce in renaulta 5?

Dražje različice imajo tudi samodejno "klimatsko napravo" s filtrom za delce PM 2,5, med doplačili pa najdemo tudi premijski avdio sistem in brezstično odklepanje obeh avtomobilov ter zagon motorja brez ključa.

Renault kiger | Avtor: Renault Renault

Renault Clio E-TECH Hybrid Avto Pomočnik, ki je danes nujen v novem avtomobilu

Prostornina prtljažnika je več kot solidnih 405 litrov, z zlaganjem zadnjih naslonov se prostornina poveča na 879 litrov.
Renault Kiger temelji na platformi CMFA +, kupci v Indiji pa lahko izbirajo med dvema motorjema.

Bencinski 1,0-litrski motor zmore 72 KM (53 kW) in 96 Nm, povezan pa je s 5-stopenjskim ročnim ali petstopenjskim samodejnim menjalnikom.

Renault kiger | Avtor: Renault Renault

Tovarna Revoz Avto Revoz po nepričakovani zaustavitvi spet proizvaja avtomobile

Zmogljivejši 1,0-turbobencinski motor, ki se uporablja v evropskih modelih clio in captur zagotavlja 100 KM (74 kW) in 160 Nm. Kombiniran je s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom, samodejni CVT pa bo na voljo pozneje.

Cena še ni objavljena, renault kiger pa po do zdaj znanih podatkih ne bo prišel v Evropo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.