Resnično: James Bondu ukradli avte

Foto: Land Rover
Foto: Land Rover
Veščine imaginarnega vohuna 007 bi prišle policiji te dni še kako prav - neznanci so namreč ukradli pet range roverjev sport, ki bi jih morali uporabiti za snemanje filma o James Bondu.
Oglej si celoten članek

V četrtek, ko so filmski ustvarjalci sporočili prve podrobnosti o novem nadaljevanju z imenom Spectre, hkrati pa predstavili še nov Bondov avtomobil, je prišla na dan tudi zagata, ki jo imajo z drugimi avtomobili.

Neznanci so namreč ekipi, ki je bila na poti v avstrijske Alpe v bližino Söldna na eno od prizorišč snemanja, konec oktobra ukradli kar pet najnovejših range roverjev sport v skupni vrednosti 800.000 evrov, poroča Bild.de.

Specialna oprema jim ne bo všeč

Za tatovi je izginila vsaka sled, vprašanje pa je, ali so se zavedali, na kakšne avtomobile so se spravili. Range roverji so bili namreč posebej prilagojeni za snemanje akcijskih prizorov, med drugim imajo vsi posebna vetrobranska stekla, ki se razletijo že ob enem močnejšem udarcu, nekateri nameščeni deli na karoseriji pa so takšni, da bi se med snemanjem akcije spektakularno razleteli.

Novi "ruski" lastniki tako verjetno ne bodo ravno veseli, a reklamacijo bodo tudi težko uveljavljali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.