Avto
20 ogledov

Resnično: James Bondu ukradli avte

Range rover in James Bond Land Rover
Veščine imaginarnega vohuna 007 bi prišle policiji te dni še kako prav - neznanci so namreč ukradli pet range roverjev sport, ki bi jih morali uporabiti za snemanje filma o James Bondu.

V četrtek, ko so filmski ustvarjalci sporočili prve podrobnosti o novem nadaljevanju z imenom Spectre, hkrati pa predstavili še nov Bondov avtomobil, je prišla na dan tudi zagata, ki jo imajo z drugimi avtomobili.

Neznanci so namreč ekipi, ki je bila na poti v avstrijske Alpe v bližino Söldna na eno od prizorišč snemanja, konec oktobra ukradli kar pet najnovejših range roverjev sport v skupni vrednosti 800.000 evrov, poroča Bild.de.

Specialna oprema jim ne bo všeč

Za tatovi je izginila vsaka sled, vprašanje pa je, ali so se zavedali, na kakšne avtomobile so se spravili. Range roverji so bili namreč posebej prilagojeni za snemanje akcijskih prizorov, med drugim imajo vsi posebna vetrobranska stekla, ki se razletijo že ob enem močnejšem udarcu, nekateri nameščeni deli na karoseriji pa so takšni, da bi se med snemanjem akcije spektakularno razleteli.

Novi "ruski" lastniki tako verjetno ne bodo ravno veseli, a reklamacijo bodo tudi težko uveljavljali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.