Resno? Tudi takšne malenkosti v Sloveniji kradejo iz avtomobilov?

Foto: Policija
Foto: Policija
Celjska policija išče lastnike predmetov, ki so jih zasegli osumljencu za vlome v avte. Sedaj iščejo lastnike (ali jih ne bi rajši takoj vrgli v smeti?).
Oglej si celoten članek

37-letni Celjan se je pred dnevi znašel v rokah policije zaradi utemeljenega suma, da je vlamljal v osebna vozila in iz njih kradel različne predmete. 

Policija sedaj poziva oškodovance, naj se zglasijo na celjski policijski postaji in prevzamejo stvari. Med njimi so denarnica (z bankovcem za 50 hrvaških kun), USB ključek, moška toaletna voda in celo adapter za avtopolnilec. Cena slednjega v trgovini je okoli 6 evrov. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:38 16. Maj 2018.

    Zakaj pa ne bi kradli tudi takih predmetov? Če nekdo že vlomi v avto, se splača vzeti vse, kar je …

  • mp5
    15:14 15. Maj 2018.

    Avtor članka, lepo si opisal kakšen je tvoj odnos in kako bi reagiral v dani situaciji. Na srečo pa so …

  • 14:49 15. Maj 2018.

    Kaj se norca delate, najbrž bi preko teh predmetov radi našli neznane oškodovance.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.