Avto
4470 ogledov

Resno? Tudi takšne malenkosti v Sloveniji kradejo iz avtomobilov?

Zaseženi predmeti Policija
Celjska policija išče lastnike predmetov, ki so jih zasegli osumljencu za vlome v avte. Sedaj iščejo lastnike (ali jih ne bi rajši takoj vrgli v smeti?).

37-letni Celjan se je pred dnevi znašel v rokah policije zaradi utemeljenega suma, da je vlamljal v osebna vozila in iz njih kradel različne predmete. 

Policija sedaj poziva oškodovance, naj se zglasijo na celjski policijski postaji in prevzamejo stvari. Med njimi so denarnica (z bankovcem za 50 hrvaških kun), USB ključek, moška toaletna voda in celo adapter za avtopolnilec. Cena slednjega v trgovini je okoli 6 evrov. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Snežinko 09:38 16.maj 2018.

    Zakaj pa ne bi kradli tudi takih predmetov? Če nekdo že vlomi v avto, se splača vzeti vse, kar je notri. Tudi če je polnilec 6 evrov je to en pošten dnevni obrok, kar ni malo... No, seveda so taki ...prikaži več predmeti ukradeni "spotoma", vlom se pač ne zgodi zaradi polnilca ampak zaradi bolj vredne stvari na vidnem mestu, recimo telefon, ki se polni na drugem koncu takega polnilca...?

  • mp5 15:14 15.maj 2018.

    Avtor članka, lepo si opisal kakšen je tvoj odnos in kako bi reagiral v dani situaciji. Na srečo pa so na svetu še dobri ljudje.

  • popokatopetl 14:49 15.maj 2018.

    Kaj se norca delate, najbrž bi preko teh predmetov radi našli neznane oškodovance.