Ronaldova razbitina naprodaj

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ferrari GTB Fiorano F1, ki ga je zvezdnik nogometašev Real Madrida Cristiano Ronaldo razbil januarja 2009, je na prodaj na spletu za izklicno ceno 50.000 evrov.
Oglej si celoten članek

Preden ga je razbil, je Cristiano Ronaldo s ferrarijem prevozi le 3.099 kilometrov. Po pisanju francoskega spletnega portala Autoplus bi bil avtomobil vreden 250.000 evrov, razbitina pa je zdaj vredna nekajkrat manj. Vozilo prodaja podjetje iz Duppingheima specializirano za avtomobilske dele.

Prodajalec zagotavlja, da je vozilo popravljivo, fotografije objavljene na eBayju pa dokazujejo, da so dokumenti pisani na ime zvezdnika Real Madrida. Portugalec je z dragocenem avtomobilom zapeljal v obcestno ogrado v tunelu v bližini letališča v Manchestru, ko je še branil barve angleškega nogometnega velikana. V trku je uničil prednji del vozila, na njegovo srečo pa ostal nepoškodovan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.