Avto
19 ogledov

Ronaldova razbitina naprodaj

Ronaldo Facebook
Ferrari GTB Fiorano F1, ki ga je zvezdnik nogometašev Real Madrida Cristiano Ronaldo razbil januarja 2009, je na prodaj na spletu za izklicno ceno 50.000 evrov.

Preden ga je razbil, je Cristiano Ronaldo s ferrarijem prevozi le 3.099 kilometrov. Po pisanju francoskega spletnega portala Autoplus bi bil avtomobil vreden 250.000 evrov, razbitina pa je zdaj vredna nekajkrat manj. Vozilo prodaja podjetje iz Duppingheima specializirano za avtomobilske dele.

Prodajalec zagotavlja, da je vozilo popravljivo, fotografije objavljene na eBayju pa dokazujejo, da so dokumenti pisani na ime zvezdnika Real Madrida. Portugalec je z dragocenem avtomobilom zapeljal v obcestno ogrado v tunelu v bližini letališča v Manchestru, ko je še branil barve angleškega nogometnega velikana. V trku je uničil prednji del vozila, na njegovo srečo pa ostal nepoškodovan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.