Avto
22 ogledov

Policist snoba toži za 10 milijonov dolarjev

Ferrari in policist Youtube
Življenje je lepo, ko pri 28 letih prijateljuješ z zvezdnico televizijskega šova in voziš rdeč ferrari 458 spider. Toda ko gre za kršenje zakona, ti snobovsko vedenje ne koristi. Juliena Chabbotta, ki je policistu, ki mu je napisal parkirno kazen, zapeljal čez nogo, čaka visoka odškodninska tožba.

Policist Felix Recio, ki mu je Chabbott zapeljal čez nogo, je najel odvetnika in voznika ferrarija toži za 10 milijonov dolarjev. Njegov odvetnik Sal Strazzullo pravi, da je Chabbott s tem, ko je hladnokrvno zapeljal čez policistovo nogo, ogrožal tudi življenje uradne osebe. S stranko ga bosta tožila tudi za napad s smrtonosnim orožjem, neuradno pa naj bi od Chabbotta zahtevala odškodnino v višini 10 milijonov dolarjev.

"Med pisanjem kazni se je usedel v avtomobil, pa čeprav sem mu ukazal, da ne sme. Ni me upošteval in je speljal, pri tem pa zapeljal čez mojo nogo. Samo opravljal sem svoje delo. Parkiral je v coni, kjer je ustavljanje prepovedano. Lahko bi jo odnesel še veliko slabše," pravi policist, ki naj bi jo odnesel zgolj z lažjo poškodbo noge.

O 28-letnem snobu so se razpisali ameriški mediji, ki pišejo, da je spremljevalec Stephanie Pratt, zvezde iz MTV-jeve resničnostne nadaljevanke The Hills. Kako je obogatel in kako se nosi, lahko preberete tukaj. Če ste zamudili naše pisanje, si lahko v videu tudi ogledate incident, ko je Chabbott policistu zapeljal čez nogo.

Komentarjev 6
  • dd 18:24 31.avgust 2012.

    Kako pa kaj z Jankovičem, in njegovo prehitro vožnjo z mercedesom po avtocesti. On je tudi snob in ne upošteva pravil in zakona. Ali je že plačal kakšno kazen?

  • saramara 16:40 29.avgust 2012.

    Ti nimas kaj speljavat, ko ti policaj pise kazen!!!! In tip, ki je tako aroganten, da se pocuti vec vrednega od uradne osebe, ne bi niti trznil z ockom, ko bi te zbil na prehodu za pesce!

  • Method 10:58 29.avgust 2012.

    jozek D. ali se smeš odpeljat z vozilom med tem ko policist piše listek,Nevem ce ti peljes avto ter oseba stoji pred tvojim avtom ali pocakas da se ta oseba odmakne ali stopis na gas ter ga podres?