Avto
18 ogledov

S ferrarijem povozil policista

Ferrari in policist Youtube
Prihodnjič, ko mu bo policist pisal kazen za napačno parkiranje, bo voznik ferrarija 458 kljub svoji prevzetnosti verjetno kazen raje pogoltnil. Šola iz New Yorka ga je namreč drago stala.

V soboto se je bogati mladec vračal k svojemu dragocenemu lepotcu v prestižni četrti Soho, ko je pred njim ravno stal policist in pisal kazen za napačno parkiranje. Mladec mu je nekaj zabrusil, nato pa se usedel v avto in v maniri največjega snoba želel speljati, kot da pred avtomobilom ni nikogar. Policist se sprva ni dal motiti, a nato je 458 s sprednjim kolesom zapeljal preko njegove noge.

Soočil se je z newyorško umazanijo

Takrat so policistu popustili ventili, saj je začel kričati in preklinjati. Najprej je močno udaril po stranski šipi in silovito odprl vrata, nato pa predrzneža na nič kaj nežen način zvlekel iz vozila ter ob pomoči drugega policista treščil na tla.

Mladenič je očitno opazil, da mu v tistem trenutku ves denar na kreditni kartici ne pomaga kaj dosti, zato se je raje umiril. Kaj drugega mu vklenjenemu in z glavo naslonjenemu na umazano newyorško cesto niti ni preostalo. Kasneje so ga stlačili v policijski avtomobil in odpeljali.

Izkazalo se je, da gre za fanta Stephanie Pratt, zvezdnice MTV-jeve resničnostne nadaljevanke The Hills. Prattova je kmalu prihitela na prizorišče in na koncu tudi odpeljala nekaj manj kot tristo tisoč evrov vrednega italijanskega lepotca.

Po poročanju nekaterih prič na prizorišču naj ferrari ne bi bil napačno parkiran, saj ga je voznik pustil v posebni coni pred tamkajšnjim hotelom, za kar naj bi imel tudi hotelsko dovoljenje. A četudi je imel voznik prav, se mu bo reakcija proti uradni osebi še hudo maščevala.

Komentarjev 1
  • Kevin Kiret 19:03 09.avgust 2012.

    bogi policaj potem ko bi men to naredil...