Avto
22 ogledov

Policist snoba toži za 10 milijonov dolarjev

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • erikkk 07:30 29.avgust 2012.

    Ahh nehite no ... sedaj pa že malce tale policaj pretirava ...

  • Method 10:54 29.avgust 2012.

    Glejte poanta je ce te policist ustavi itd nimas ti kaj za burek gobcati pocakas da ti napise kazen ce pravicno placas ce nepravicno se pac pritozis.Ce bi pa rad spilal frajerja pa policistu uradni osebi gobcav pa spilal frajerja ...prikaži več s povno pizdo denarja si zasluzis pa se eno brco v pizdo po domace povedano s tem je pokazal samo svojo usrano pamet v glavi...

  • dd 18:24 31.avgust 2012.

    Kako pa kaj z Jankovičem, in njegovo prehitro vožnjo z mercedesom po avtocesti. On je tudi snob in ne upošteva pravil in zakona. Ali je že plačal kakšno kazen?

  • allstarr111 07:37 29.avgust 2012.

    Na posnetku se vidi, da je v bistvu policaj sam kriv da mu je zapeljal čez nogo, saj jo je sam postavil pod kolo. V bistvu naj avto sploh ne bi bil napačno parkiran, ker je imel dovoljenje Hotela ki ...prikaži več je ima pravico parkiranja na tem kosu asfalta.ssNe vem za USA zakone ali se smeš odpeljat z vozilom med tem ko policist piše listek, ampak če se nebi smel zakaj mu tega policist ni rekel ? Saj policist je do takrat imel že vse podatke o napačno parkiranem vozilu in ne bi imel težav kazen poslati tudi po pošti ipd. Uglavnem mislm da si čeprav je bogati smrad tudi sam kriv da je policaj ponorel, ampak policaj je zavohal šanso za dober zaslužek in je naredil točno to kar treba, je pa vprašanje če ga bo dobil, ker snob bo pripeljal tja ekipo odvetnikov in verjetno celo vložil kontra tožbo, zaradi uporabe pretirane sile, in zna jo celo dobit, čeprav je sam izzval reakcijo. Ampak kam pa pridemo če se moraš bat policaja da ga ne boš slučajno užalil, še čudno da ga ni usrtrelil, verjetno bi ga pa

  • Method 10:58 29.avgust 2012.

    jozek D. ali se smeš odpeljat z vozilom med tem ko policist piše listek,Nevem ce ti peljes avto ter oseba stoji pred tvojim avtom ali pocakas da se ta oseba odmakne ali stopis na gas ter ga podres?

  • saramara 16:40 29.avgust 2012.

    Ti nimas kaj speljavat, ko ti policaj pise kazen!!!! In tip, ki je tako aroganten, da se pocuti vec vrednega od uradne osebe, ne bi niti trznil z ockom, ko bi te zbil na prehodu za pesce!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.