Avto
11 ogledov

Pijan pokosil motorista

Pijan voznik Youtube
Srbski Blic je objavil novico in posnetek o srbskem upokojencu M. S., ki je pijan sedel za volan svojega avtomobila, ki so se mu mimoidoči nekaj časa uspešno izogibali, na koncu pa sta nastradala mladeniča na motornem kolesu, ki sta zaradi trka končala v bolnišnici.

Na YouTubu se je pojavil posnetek pijanega voznika, posnet pretekli četrtek v Srbiji. Voznik je nekaj kilometrov vijugal po cesti, nekaj mimoidočim se je izognil, manj sreče pa sta imela voznik motornega kolesa in njegov sopotnik. Pijan voznik jih je "pokosil", mladeniča pa sta končala v bolnišnici. Nesrečo je posnel nekdo, ki je vozil za vozilom pijanega upokojenca, katerega so policisti po nesreči pridržali.

Očividec nesreče je dejal, da sta mladeniča na motornem kolesu po nesreči obležala na asfaltu. Enega od njiju so v bolnišnico odpeljali prijatelji, drugega, ki naj bi si težje poškodoval nogo, pa so v bolnišnico prepeljali z reševalnim vozilom.

Komentarjev 2
  • vicvic 12:01 04.oktober 2012.

    Žal same nesreče ne vidimo pa bi bilo tokar dobro za marsikoga. Vozniki se ob takih videnjihvsaj nekaj časa do pozabe previdneje vozijo.

  • esim 15:08 21.avgust 2012.

    ** Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja. Uredništvo zurnal24.si **