Ropar ni znal uporabljati ročnega menjalnika

Foto: Youtube
Foto: Youtube
V St. Louisu v ZDA se je zgodil bizaren rop. Lopov se s kraja zločina ni mogel odpeljati z avtomobilom, ker ni znal upravljati z ročnim menjalnikom. Rešila ga je žrtev ropa in mu ponudila prevoz.
Oglej si celoten članek

Nepremišljeni ropar je med postankom vozniku avtomobila v glavo uperil pištolo in od žrtve zahteval, da mu preda denarnico. Moški je predal 24 dolarjev, kolikor jih je imel v žepu, nato pa se je moral na ukaz roparja presesti na sopotnikov sedež. Tu je nastala težava, saj ropar, ki se je usedel za volan, ni znal upravljati z ročnim menjalnikom. V tem trenutku mu je žrtev ponudila, da ga odpelje na želeno lokacijo. Morda je lastnik avtomobila to storil, ker se je bal, da mu bo uničil menjalnik. Policisti so takoj začeli z akcijo iskanja roparja, a jim ga zaenkrat še ni uspelo izslediti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:34 7. Julij 2012.

    Podobna neumnost se je zgodila pred par leti v Ljubljani, ko sta sredi dneva v centru dva gamsa človeku zagrozila, …

  • 08:20 7. Julij 2012.

    Žurnal pa ne zna uporabljati rodilnika :P

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.