Avto
75 ogledov

Ropar ni znal uporabljati ročnega menjalnika

Porsche 911 menjalnik Youtube
V St. Louisu v ZDA se je zgodil bizaren rop. Lopov se s kraja zločina ni mogel odpeljati z avtomobilom, ker ni znal upravljati z ročnim menjalnikom. Rešila ga je žrtev ropa in mu ponudila prevoz.

Nepremišljeni ropar je med postankom vozniku avtomobila v glavo uperil pištolo in od žrtve zahteval, da mu preda denarnico. Moški je predal 24 dolarjev, kolikor jih je imel v žepu, nato pa se je moral na ukaz roparja presesti na sopotnikov sedež. Tu je nastala težava, saj ropar, ki se je usedel za volan, ni znal upravljati z ročnim menjalnikom. V tem trenutku mu je žrtev ponudila, da ga odpelje na želeno lokacijo. Morda je lastnik avtomobila to storil, ker se je bal, da mu bo uničil menjalnik. Policisti so takoj začeli z akcijo iskanja roparja, a jim ga zaenkrat še ni uspelo izslediti.

Komentarjev 2
  • dd1307 19:34 07.julij 2012.

    Podobna neumnost se je zgodila pred par leti v Ljubljani, ko sta sredi dneva v centru dva gamsa človeku zagrozila, da jima da ključe od avta, mercedes ml. Potem sta se nabila v avto in ga nista znala dat v ...prikaži več prestavo, ker je bil seveda avtomatik. Na mestu sta pritiskala gas in se nikamor premaknila. Potem sta pobegnila - peš. Človek res težko doživi še večje dno od dna neumnosti.

  • Gregor Budal 08:20 07.julij 2012.

    Žurnal pa ne zna uporabljati rodilnika :P