Rubežniku Hojsu zarubili avtomobil

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Sodni izvršitelj Marijan Hojs, strah in trepet dolžnikov vseh vrst, je navajen, da proti volji lastnika odpelje tuj avtomobil. Tokrat se je to zgodilo njemu, saj so mestni redarji vsaj začasno zarubili njegovega.
Oglej si celoten članek

Marijan Hojs je sodni izvršitelj, ki mu v obdobju krize posel cveti kot le malokomu. Pooblaščen je namreč za rubež imetja najrazličnejših vrst, med drugim tudi vozil, s katerimi poskušajo upniki priti vsaj do dela svojega denarja.

Razumljivo pa je Hojs pri dolžnikih vse prej kot priljubljen, med drugim ga nima v čislih niti Damijan Janković, potem ko mu je pred letom in pol Hojs odpeljal njegovega mercedes-benza CL AMG. Prav tako vedo številni povedati o vse prej kot prijaznem postopku, ki čaka neplačnika v primeru, da mu na vratih pozvonijo Hojsove "gorile", ne glede na znesek, ki ga je dolžan.

Tokrat so drugi odpeljali Hojsov avtomobil, očitno zaradi prometnega prekrška. A Hojsu ga verjetno ne bo težko dobiti nazaj, tudi brez groženj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 10:06 24. Januar 2013.

    Strinjam se z rubežem a dolžniki so razni! Eni ki namerno neplačujejo in se izogibajo in izigravajo zakon in druga …

  • 23:04 16. Januar 2013.

    Ako bi bila to zadnja in edina služba na voljo,je ne sprejmem.Sem rajš klošar.

  • 05:09 16. Januar 2013.

    Kaj pa primer, ko je bila ženska davkariji dolžna nekaj borih centov in je bila zaradi tega ob televizor?<br />Spregledala …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.