Avto
336 ogledov

Rubežniku Hojsu zarubili avtomobil

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • met 10:58 15.januar 2013.

    Z dolžnim spoštovanjem do vašega mnenja bi vas vprašal, če res ne vidite nobene nelogičnosti v vašem pisanju? V tem primeru predlagam, da mi posodite vsaj par tisočakov. Potem pa se dobiva na protestih, kjer se bova skupaj zavzemala za ...prikaži več onemogočanje dela ljudi, ki bi od mene radi nečloveško iztrgali denar, k vam ga dolgujemi in bi vam ga vrnili samo zato, da boste vi še naprej poslovali brez posledic in meni sesuli življenje.. Zmenjeno?

  • westal 05:09 16.januar 2013.

    Kaj pa primer, ko je bila ženska davkariji dolžna nekaj borih centov in je bila zaradi tega ob televizor?Spregledala je, da je njen dolg do davkarije tudi v centih in ne samo v €.Vedno kadar je primer podoben ...prikaži več pošljejo hojsa saj baje drugi rubežniki na takšne podvige nočejo.

  • feferon 09:36 15.januar 2013.

    Zanimivo! Kaj bi pa vi naredili, če vam ljudje s katerimi poslujete ne plačujejo?

  • erikkk 10:11 15.januar 2013.

    Vsak rubež je nečloveški ... človeku po krivem sesujejo življenje na dno, medtem ko upnik posluje naprej brez posledic.Ljudje se zadožijo, zapadejo v krizo prav zaradi napak in lukenj v sabo napisanih zakonih, zato pa absolutno niso krivi ...prikaži večvi za kakšnokoli nezmožnost dolžnika... oblast pa potem dovoli, rubežnike na tak nehuman način kot da bi bili v srednjem veku..Zagotovo je to primer ki bi bil za proteste. saj nekateri zelo lepo živijo na račun sodišč in obresti dolžnikov ki nimajo praktično nič....

  • rok_eu 10:35 15.januar 2013.

    Zelo lepo povedanorubežnikom cveti posel z trplenjem drugih

  • erikkk 11:31 15.januar 2013.

    NeeZato ker sem par rubežev videl v živo ... in to je čisto dovolj...tko da me zatonj obračaš z svojimi manipulacijami

  • marko.s 11:34 15.januar 2013.

    KAR SE TIČE RUBEŽNIKOV JE TO PODROČJE PRVO KI BI GA PO ZAKONU BLO TREBA ZAPRET G MET

  • rok_eu 11:50 15.januar 2013.

    Kaj pa misliš da se to ne dogaja navadnim delavcem ..???? imamo pa res zavajujoče tepce med seboj ki sam želijo škodit ljudem.. vrjetno iz rubežniške luknje.

  • rok_eu 11:52 15.januar 2013.

    gospod met v r*t se zalet.

  • širhakl 23:04 16.januar 2013.

    Ako bi bila to zadnja in edina služba na voljo,je ne sprejmem.Sem rajš klošar.

  • fowler 17:09 15.januar 2013.

    hojs rubi na podlagi odločbe sodišča, ne pa, ker njemu to paše... si je pač izbral tak ''poklic'''... če komu kaj ne paše, pa naj postane rubežnik, pol bo pa ''najjači''...država nas rubi na vsakem koraku, pa noben nč... ...prikaži več plačujemo dod zdravstveno, kaj mamo od tega?, eni plačujejo dod pokojninsko, pokojnin pa ne bo... plačujemo cestni sklad + vinjeto, vozimo se po luknah in snegu... veliko stvari plačujemo, pa ne vemo zakaj... pa ne zagovarjam rubeža samega, ampak vsak si je po svoje uredil življenje, kajne?

  • allstarr111 11:45 15.januar 2013.

    Vsi ki nakladate kako poslovat če vam ljudje ne plačujejo se zamislite nad poslovanjem, kako lahko posluješ da ti nekdo ne plača, ajde v gostilni še razumem, pa pr frizerju tudi ipd. jez veliko kupujem in tudi prodajam v tujini ...prikaži več kjer je nekaj normalnega da se plačuje vnaprej, ker vsi vedo da je treba zadevo nekje kupit in jo pripeljat v London ter tam pripeljat do kupca in to ni zastonj, ter tudi če kupec naknadno odstopi od nakupa se mu ne vrne cele kupnine ampak se odbija stroške, tudi to razumejo v civilizirani družbi, razen pri nas, ko te pokliče zgodaj zjutraj in bi rad jutri že imel nekaj ki je še v Singapurju, nakar te popoldan še enkrat pokliče da si je premislil, ker mu bo kolega naroču z ebaya in mu kar na enkrat ni več nujno dobit čimprej ampak čimceneje :)

  • Mario Brkič 10:06 24.januar 2013.

    Strinjam se z rubežem a dolžniki so razni! Eni ki namerno neplačujejo in se izogibajo in izigravajo zakon in druga skupina je ljudi navadnih smrtnikov ki jih rubežniki odirajo in bi plačali če bi imeli možnost a vse v mejah ...prikaži več normale ne pa da vzameš človeku dostojanstvo.To pa sam najbolje vem iz izkušenj. Zarubijo ti denar kolikor imaš vse kar je čez 570 eur in bi plačal dolg pa nemoreš ker so ti vzeli pa dobiš novo izvršbo in se samo stopnjuje in kopičijo težave.Za dolg si sposoben tudi po 500 eur in več za kredit z mesečnim obrokom po 100 eur pa ne!!! Pa naj potem pametnjakoviči utihnejo ki nevedo o življenju ničesar!!!!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.