Rumen, grd, ne paše nikamor - nosite ga!

Foto: Francoski svet za preventivo
Foto: Francoski svet za preventivo
Če Karl Lagerfeld pravi, potem ga raje dajte nase.
Oglej si celoten članek

Te dni je dan najkrajši v letu, večina ljudi gre od doma v službo in šolo še preden sonce vzide in se vrača, ko je sonce že za obzorjem. Dobra vidljivost udeležencev v prometu je torej ključnega pomena, tudi ko se kaj zalomi.

Karl Lagerfeld promovira dobre plati uporabe odsevnih jopičev, še posebej v primeru, ko z okvarjenim vozilom ostanemo ob robu vozišča. 

"Je rumen, je grd in ne paše k nečimur, vendar lahko rešuje življenja," pravi sicer vedno nečimrna in v černo odeta oblikovalska ikona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:05 24. December 2014.

    će že moraš komentirat BEBEC potem daj pravilno "ŠEST LET.

  • 21:35 23. December 2014.

    Kuga je pa to zaena beseda "nečimur"? :D

  • 19:01 23. December 2014.

    Novica je stara 6 ( z besedo : sest ) let.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.