S poceni nalepko bodo popravili redkega lamborghinija

Foto: Lamborghini
Foto: Lamborghini
Ha ha, kakšen razlog za vpoklic enega najhitrejših in najbolj redkih superšportnikov.
Oglej si celoten članek

Lamborghini centenario je eden najbolj redkih superšportnikov na svetu, saj so izdelali le 40 primerkov, 20 kupejev in 20 roadsterjev. Z njimi znamka iz Sant'Agate leta 2016 praznovala 100. obletnico rojstva ustanovitelja Ferruccia Lamborghinija. Izdelan je na osnovi aventadorja, vendar je centenario še lažji in ima vgrajen še močnejši 6,5-litrski V12 motor s 566 kW (770 KM). Končna hitrost? 349 km/h. 

Foto: Lamborghini Lamborghini centenario roadster V ZDA, kamor so jih prodali 11, pa morajo vsi centenariji sedaj na uradni vpoklic, ki ga je zahtevala tamkajšnja agencija za nacionalno varnost NHTSA. K sreči ni nič hujšega - Italijani so na identifikacijski tablici navedli napačno maso športnika. Problem bodo rešili z nalepko.

Avto Kako je hrvaški super stroj ponižal ponos Lamborghinija

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.