Samomorilski oglas, ki ga ne bi smelo biti

Pred tedni Ford, sedaj v zadregi zaradi reklame še Hyundai. Korejski velikan se je opravičil in ukinil predvajanje "samomorilskega" oglasnega spota.
Oglej si celoten članek

Britanska izpostava Hyundaija je želela poudariti, kako zelo ekološko prijazen je model ix35. Ali so šli tržniki pri tem korak prek meje, lahko v zgornjem videu ocenite sami.

Zaradi ogorčenega odziva dela javnosti pa so se pri Hyundaiju vseeno odliočili, da oglas umaknejo, hkrati pa so se opravičili, saj da ni bil v skladu s temeljnimi vrednotami družbe. Še posebej se je družba opravičila ljudem, ki so utrpeli izgubo bližnjega zaradi samomora.

Pred tedni je na podobno oglasno mino, v kateri je imel glavno vlogo Silvio Berlusconi, stopil Ford.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.