Še več mišic in opreme za touarega

Foto: Volkswagen Volkswagen touareg Foto: Volkswagen Volkswagen touareg Foto: Volkswagen Volkswagen touareg Foto: Volkswagen Volkswagen touareg Foto: Volkswagen Volkswagen touareg Foto: Volkswagen Volkswagen touareg Foto: Volkswagen Volkswagen touareg Foto: Volkswagen Volkswagen touareg Foto: Volkswagen Volkswagen touareg
Volkswagen je v Pekingu razkril prenovljeni luksuzni športni terenec touareg, ki ima vgrajene tehnologije za zmanjšanje porabe goriva in varno vožnjo, udobje je izboljšano, videz pa še mogočnejši.
Oglej si celoten članek

Volkswagen touareg je z okrog 720.000 prodanimi primerki med najbolj pogostimi športnimi terenci višjega avtomobilskega razreda. Na avtomobilskem salonu Auto China v Pekingu Volkswagen je bila predstavljena izpopolnjena izvedba z dinamično oblikovanem sprednjim in zadnjim delom ter svežimi barvami in platišči.

Največja novost spredaj so biksenonski žarometi, ki so pri različici z motorje V6 TDI serijski, ter masivnejša rešetka zračne reže s štirimi vodoravnimi prečkami namesto dveh. Videz je zaradi tega bolj mišičast. Preoblikovani so odbijači, zaradi česar je tudi od zadaj videti širši, kot do zdaj. V zadek so med izpušni cevi vgradili difuzor, nove so LED meglenke.

Serijsko po novem prinaša samodejni sistem preprečavanja trka in tudi t.i. funkcijo jadranja (vožnja z izkoriščanjem kinetične energije). V kombinaciji z radijsko-navigacijskim sistemom RNS 850 in pripravo za mobilni telefon bo Touareg v Evropi omogočal tudi "mobilne spletne storitve" (MOD). Nova izvedba Touarega bo na nemškem trgu naprodaj jeseni – kot dizel (TDI) in kot hibrid (TSI in elektromotor).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.