Seat se seli tudi na dve kolesi!

Foto: Seat
Foto: Seat
Seat vstopa na trg motornih koles.
Oglej si celoten članek

Seat v luči povečanja zanimanja za urbano mobilnost vstopa na trg motornih koles s predstavitvijo konceptnega eScooterja. Pri španski znamki trdio, da bodo prva evropska avtomobilska znamka, ki bo prodajala svoje popolnoma električno motorno kolo, ekvivalentno 125-kubičnemu motociklu. Uradna predstavitev bo 19. novembra v Barceloni na svetovnem kongresu Smart City Expo.

Avto Test: Seat leon cupra

Seat želi postati gonilna sila strategije mikromobilnosti koncerna Volkswagen. Ta strategija vključuje tudi konceptno vozilo minimó in skiro eXS kickscooter s tehnologijo znamke Segway, ki je bil predstavljen na kongresu Smart City Expo leta 2018.

Avto Tudi Seat z vozilom, ki ga bodo lahko vozili najstniki

Predsednik uprave družbe Seat, Luca de Meo, je dejal: "Zaradi neprestane rasti velemest je eden od glavnih izzivov ta, da bi dosegli učinkovito mobilnost. Danes potrjujemo lansiranje prvega eScooterja v zgodovini znamke in s tem stopamo korak dlje na področju naše strategije urbane mikromobilnosti."

Nova strategija Nova strategija: Velike spremembe za Škodo in Seat

Barcelona je evropsko mesto z največjim številom motornih koles na prebivalca in z dolgoletno tradicijo mobilnosti na dveh kolesih. Zaradi tega bodo koncept razvijal v sodelovanju z barcelonskim proizvajalcem električnih motornih koles Silence, prodajali pa ga bo tako zasebnim uporabnikom kot tudi ponudnikom za souporabo.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.