Šef formule 1 vozi nov avto

Foto: Mercedes-Benz
Foto: Mercedes-Benz AG
Bernie Ecclestone je dobil ključe novega avtomobila. V svojem voznem parku ima odslej nov model Mercedes-Benza, križanca GLE coupe AMG.
Oglej si celoten članek

Skoraj 85-letni vrhovni šef F1 Bernie Ecclestone je očitno potreboval nov vsakdanji avtomobil, v katerega se bo zlahka usedel. Tako si je omislil belega GLE coupeja, ki pa si ga je seveda milijonar zamislil z različnimi dodatki in v športnejši izvedenki GLE 450 AMG, v kateri doni V6 trilitrski bi-turbo motor z 270 kW. 

  • Več o GLE coupeju TUKAJ

Če bi si želel, bi si gotovo lahko privoščil tudi brutalno verzijo 63 AMG S s 430 KW moči in šprintom do stotice v 4,2 sekunde, a očitno je Bernija že minilo mladostniško postavljanje. Za takšne trenutke mu v garaži še vedno stoji ferrari F12 berlinetta.

Treba je priznati, Bernie je bil vedno zelo dober politik, tudi pri izbiri svojih prevoznih sredstev.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.