Sekunda, ki je ni mogoče vrniti

Foto: PGE Celje
Foto: PGE Celje
V Centru varne vožnje Vransko boste to soboto lahko spoznali, kako pomembne so lahko sekunde.
Oglej si celoten članek

Jutri, 26. maja 2012, bo v Centru varne vožnje na Vranskem potekala humanitarna prireditev "Sekunda, ki je ni mogoče vrniti 2012," ki jo organizira Rotary club Žalec.

Sodelovali bodo predstavniki Postaje prometne policije Celje, Rdečega križa in Poklicne gasilske brigade Celje.

Predstavniki Rdečega križa bodo prikazali uporabo defibrilatorja za oživljanje, predstavniki Poklicne gasilske brigade iz Celja bodo predstavili opremo in pripravili prikaz ukrepanja v primeru prometne nesreče v predoru, policisti pa bodo predstavili opremo za nadzor in kontrolo cestnega prometa ter različne preventivne vsebine. Hkrati se bodo odvijali tudi programi varne vožnje.

Humanitarno prireditev "Sekunda, ki je ni mogoče vrniti 2012" Rotary club Žalec organizira že tretje leto zapovrstjo. Izkupiček letošnje bodo namenili Zavodu Varna pot in Zavodu Še vedno vozim, vendar ne hodim. Del zbranih sredstev bodo namenili tudi izgradnji objekta  Varne hiše za  hudo poškodovane v prometnih nesrečah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.