Avto
16 ogledov

Sekunda, ki je ni mogoče vrniti

goričnica nesreča trčenje PGE Celje
V Centru varne vožnje Vransko boste to soboto lahko spoznali, kako pomembne so lahko sekunde.

Jutri, 26. maja 2012, bo v Centru varne vožnje na Vranskem potekala humanitarna prireditev "Sekunda, ki je ni mogoče vrniti 2012," ki jo organizira Rotary club Žalec.

Sodelovali bodo predstavniki Postaje prometne policije Celje, Rdečega križa in Poklicne gasilske brigade Celje.

Predstavniki Rdečega križa bodo prikazali uporabo defibrilatorja za oživljanje, predstavniki Poklicne gasilske brigade iz Celja bodo predstavili opremo in pripravili prikaz ukrepanja v primeru prometne nesreče v predoru, policisti pa bodo predstavili opremo za nadzor in kontrolo cestnega prometa ter različne preventivne vsebine. Hkrati se bodo odvijali tudi programi varne vožnje.

Humanitarno prireditev "Sekunda, ki je ni mogoče vrniti 2012" Rotary club Žalec organizira že tretje leto zapovrstjo. Izkupiček letošnje bodo namenili Zavodu Varna pot in Zavodu Še vedno vozim, vendar ne hodim. Del zbranih sredstev bodo namenili tudi izgradnji objekta  Varne hiše za  hudo poškodovane v prometnih nesrečah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.