Škoda octavia pokazala svoj novi volan in ta je nekaj posebnega

Foto: Škoda
Foto: Škoda
Dve namesto treh.
Oglej si celoten članek

Tik pred premiero četrte generacije nove octavie je češka znamka presenetila z obliko novega volana, za katerega sedaj res ne bo več mogoče reči, da je le kopija Volkswagnovega. Čehi so na uradno objavljeni skici pokazali, da bo imel volan le dve prečki, medtem spodnje ne bo. 

Da bo ohranili ličnost, bo poskrbel poseben izbočen dekorativni element na spodnjem delu krožnice. 

Razkritje: 11. 11. Taka bo nova škoda octavia!

S to potezo se pri Škodi na nek način iščejo vez s svojo preteklostjo, a očitno tudi želijo dodati nekaj ekskluzivnosti in premium občutka v octaviji. Spomnimo, volan z le dvema prečkama smo nazadnje videli pri aktualnem mercedes-benzu razreda S, vendar le do njegove medgeneracijske prenove.

Foto: Škoda Škoda octavia

Znano je tudi, da bo octavia po novem imela prosto stoječi sredinski zaslon, ki torej ne bo več vgrajen v armaturno ploščo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.