Škoda superb, bravo za ta serijski gumb!

Foto: Škoda
Foto: Škoda
Škoda superb modelnega leta 2017 je pridobila nekaj novih koristnih posodobitev, med njimi pa izstopa serijska vgradnja pripomočka, ki ga bodo sicer morali avtomobilisti vgrajevati od aprila prihodnje leto.
Oglej si celoten članek

Superba ima zaradi notranje prostornosti status poceni mercedesa E. Odslej bo razlika med modeloma še manjša, saj je superb uvedel nekaj zanimivih tehnikalij.

Foto: Škoda Škoda superb

Čeprav je avto na zunaj enak, pa bo imel odslej čisto vsak superb vgrajen eKlic, torej sistem samodejnega klica na 112 v primeru, ko je avto udeležen v nesreči. Seveda lahko potnik gumb pritisne tudi sam in tako sproži posredovanje pristojnih služb. Rdeči gumb je premierno vgrajen v katerikoli Škodin model. Čehi ga menujejo Care Connect. 

Druga novost je možnost, da s superbom lastnik komunicira prek mobilne aplikacije Connect App, podobno kot to omogoča že kodiaq. Columbus infozabavni sistem je bil nadgrajen na zaslon s premerom 9,2 palca, manjši Swing pa ima sedaj 6,5 palca. 

Foto: Škoda Škoda superb

Parkirni asistent je bolj pazljiv na morebitne ovire pred avtom, po novem zna tudi samodejno zavreti, če opazi, da bo trk med manevrom neizogiben. Masaža, hlajeni sedeži in okrepitev zvoka za lažje sporazumevanje sprednjih in zadnjih potnikov so le še trije dodatki, ki bodo odslej dobavljivi v češkem zastavonoši.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.