Avto
1080 ogledov

Škoda superb, bravo za ta serijski gumb!

Škoda superb Škoda
Škoda superb modelnega leta 2017 je pridobila nekaj novih koristnih posodobitev, med njimi pa izstopa serijska vgradnja pripomočka, ki ga bodo sicer morali avtomobilisti vgrajevati od aprila prihodnje leto.

Superba ima zaradi notranje prostornosti status poceni mercedesa E. Odslej bo razlika med modeloma še manjša, saj je superb uvedel nekaj zanimivih tehnikalij.

Škoda superb | Avtor: Škoda Škoda

Čeprav je avto na zunaj enak, pa bo imel odslej čisto vsak superb vgrajen eKlic, torej sistem samodejnega klica na 112 v primeru, ko je avto udeležen v nesreči. Seveda lahko potnik gumb pritisne tudi sam in tako sproži posredovanje pristojnih služb. Rdeči gumb je premierno vgrajen v katerikoli Škodin model. Čehi ga menujejo Care Connect. 

Druga novost je možnost, da s superbom lastnik komunicira prek mobilne aplikacije Connect App, podobno kot to omogoča že kodiaq. Columbus infozabavni sistem je bil nadgrajen na zaslon s premerom 9,2 palca, manjši Swing pa ima sedaj 6,5 palca. 

Škoda superb | Avtor: Škoda Škoda

Parkirni asistent je bolj pazljiv na morebitne ovire pred avtom, po novem zna tudi samodejno zavreti, če opazi, da bo trk med manevrom neizogiben. Masaža, hlajeni sedeži in okrepitev zvoka za lažje sporazumevanje sprednjih in zadnjih potnikov so le še trije dodatki, ki bodo odslej dobavljivi v češkem zastavonoši.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.