Skrivnosti renault bo razkrit maja letos

Foto: Renault
Foto: Renault
Renault je objavil prvi namig, kakšna bo maja razkrita prihodnja oblikovalska študija.
Oglej si celoten članek

Renault razkriva prvi pogled na novo oblikovalsko študijo s pogonskim sklopom na vodik. Pri Renaultu so zapisali, da študija uteleša razogljičenje skupine in znamke Renault kot njen napredek na področju krožnega gospodarstva, že recikliranih in za recikliranje primernih snovi.

Veliko razkritje Renault, Nissan in Mitsubishi Motors razkrili veliki načrt

Renault bo ob premieri, ki so bo zgodila maja letos, razkril več o vgrajenih tehnoloških inovacijah, ki služijo varnosti voznika in potnikov.

Napoved Naslednik micre kot napoved veliko cenejših električnih vozil

Ta oblikovalska študija je bila ustvarjena pod vodstvom Gillesa Vidala, direktorja oblikovanja znamke Renault, in je del nedavno napovedanega cilja podjetja, da do leta 2030 v svoji ponudbi doseže 100-odstoten delež električne energije.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • F16
    07:44 19. Februar 2022.

    Reno je še vedno Reno. Zmečkana lesena gajbica

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.